Rolf Sørensen skal skilles og i behandling for alkoholproblemer

Rolf Sørensen skal skilles og i behandling for alkoholproblemer

Mange har undret sig over at Rolf Sørensen ikke har været en del af kommentatorteamet på TV2 ved de seneste udsendelser fra cykelløb. Nu melder den tidligere vinder af Flandern Rundt og Liége-Bastogne-Liége selv ud om årsagen til dette.

“Vi har vores utroligt skønne børn, som vi begge elsker højt, men vi er kommet til et punkt, hvor min familie ikke længere kan leve med mine alkoholproblemer. Derfor skal vi skilles” lyder det fra Rolf Sørensen i en meddelelse til Ritzau.

Sørensen stoppede sin karriere i 2001 og kom hurtigt igang med kommentatorjobbet på TV2.

Rolf og Susanne Sørensen har været sammen siden 1992 og har tre børn. Parret boede næsten 20 år i Italien, da Rolf Sørensen var aktiv cykelrytter.

Share