FCK har fyret Ståle

FCK har fyret Ståle

Den legendariske FC København manager, Ståle Solbakken, er blevet fyret i FC København.

Årsagen er, at F.C. København ikke har leveret resultater på et tilfredsstillende niveau i Superligaen i 2020. Det vurderes på baggrund af det, at der skal andre kræfter til for at genrejse holdet. Det skriver klubben på deres website.

“Enhver epoke har sin afslutning, og vi føler, at tiden nu er inde til at nye kræfter træder til og bygger videre på det stærke fundament Ståle og hans team har skabt. Det har været en vanskelig beslutning både fagligt og følelsesmæssigt, men vi har tænkt os længe og grundigt om, og vi mener, at det her er det bedste for FCK i den situation, vi er i,” udtaler betyrelsesformand Bo Rygaard.

Ansvaret for holdet overtages af en midlertidig organisation ledet af tidligere anfører og nuværende medlem af bestyrelsen, William Kvist samt U-19 holdets cheftræner Hjalte Bo Nørregaard, der vil fungere som cheftræner for holdet i en periode.

Share