DHL-stafetten gennemføres

DHL-stafetten gennemføres

I  august og september får danskerne igen mulighed for at trække i løbetøjet for at løbe eller gå 5 km, når der, traditionen tro, afvikles DHL Stafetten i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Aabenraa.

De fem arrangører ser frem til at startskuddet atter kan give genlyd i de store grønne arealer, hvor blandt andet Fælledparken i København og Mindeparken i Aarhus lægger græs til. Her får firmaer, foreninger og privatpersoner mulighed for at stikke i løbeskoene og hoppe i de løbeshorts, som måske er blevet lidt strammere under nedlukningsperioden.

“Det var med et tungt hjerte, at vi var nødt til at aflyse DHL Stafetten sidste år på grund af COVID-19, men vi mødte kun forståelse og opbakning hos alle vores deltagere. Vi er forhåbningsfulde og i konstant dialog med myndighederne, så mener at vi har et bedre udgangspunkt end sidste år, og der er jo endnu lang tid til august”, siger Dorte Vibjerg, administrerende direktør for Sparta Atletik & Løb, som arranger DHL Stafetten København, og uddyber:

Allerede nu har vi fået flere positive tilkendegivelser fra virksomheder som i den grad glæder sig til at løbe med os igen.”

Hvert år har ca. 217.000 danskere deltaget i DHL Stafetten fordelt på de fem byer, og i København afholder de endda DHL Stafetten for 40´gang.

Share