Ford indtager første- og andenpladsen over mest solgte biler i Danmark i 2022

Ford indtager første- og andenpladsen over mest solgte biler i Danmark i 2022

Fords varebil, Transit Custom, har på imponerende vis givet personbilerne baghjul og er Danmarks mest solgte bil i 2022, mens Ford Kuga følger lige efter på en flot andenplads.

For niende år i træk er Ford markedsleder på varebiler, og Ford Transit Custom har ikke bare givet de konkurrerende varebiler baghjul – også personbilerne må se sig slået af den populære varebil. Med 4.271 solgte enheder er Transit Custom Danmarks mest solgte bil i 2022 i totalmarkedet på tværs af alle segmenter. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk.

I samme top tre over de mest solgte biler i totalmarkedet finder man Ford Kuga på en flot andenplads med hele 4.080 solgte enheder. Ford Kuga har ikke blot placeret sig solidt på andenpladsen i totalmarkedet. Kuga er samtidig en soleklar nr. 1, når det kommer til mest solgte plug-in hybrid i Danmark. Her troner Ford Kuga på førstepladsen med hele 3.356 solgte enheder som rene plug-in hybrid.

“Vi er meget stolte af at have fastholdt vores position i så udfordrende et marked. Det siger ikke bare noget om vores forhandleres hårde arbejde, men også om vores stærke produkt. Kunderne får en lækker bil med masser af udstyr og samtidig en forsmag på elektrisk kørsel”, siger Thomas Aarris, Head of Personal Vehicles hos Ford.

Share