6LACK kommer til Amager Bio i 2024

6LACK kommer til Amager Bio i 2024

Den 29. februar 2024 spiller 6LACK i Amager Bio i København og udgiver i samme periode et nyt album.

6LACK, udtalt Black, er en 3x GRAMMY-nomineret og multi-platin sælgende artist, der med sin dynamiske stil er blevet stemmen for en generation. 6LACK, der er født og opvokset i Zone 6 i Atlanta, eksploderede ind på scenen med sit debutalbum ’6LACK’ i 2016, hvor han cementerede sin umættelige og enestående lyd. Senere ramte han stjernestatus med udgivelsen af ​​det anmelderroste og guldcertificerede album ’East Atlanta Love Letter’, som ramte #1på R&B-album-charten og toppede som #3 på Billboard 200.

Senest har 6LACK være aktuel med 2023-albummet, ’Since I Have A Lover’. På det nye album viser han sin enorme dybde og bredde, når det kommer til at lave sange på tværs af hip-hop og R&B-genrerne. Albummet har fået stor ros af medier som The New York Times, Complex, FADER, Pitchfork, Hypebeast, VIBE, XXL, m.fl., og har cementeret hans plads som en af de vigtigste artister i dag.  

Share