Pil annoncerer stor danmarksturné i 2024

Pil annoncerer stor danmarksturné i 2024

I begyndelsen af 2023 udgav Pil singlen ’Dronning Af Månen’, som i skrivende stund har over en halvanden million streams på Spotify. Singlen har været P3’s uundgåelige, været i top 15 på Spotify og top 5 på ’Airplay charten’. Pil gæstede blandt andet dette års X-factor finale, hvor hun optrådte med førnævnte single.

Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Pil er i 2023 for alvor ved at etablere sig som én af de mest spændende artister på den danske musikscene. I sommeren 2021 vandt Pil DR Karrierekanonen, i 2022 blev Pil nomineret til årets nye navn ved Danish Music Awards (DMA). Historien om Pil tager for alvor sin begyndelse med udgivelsen af hendes debut-EP ’Når Du Går Herfra’, som fik særlig ros for sine velskrevne danske tekster, der af Soundvenue blev kaldt “mesterligt konstrueret”. Pil har siden debuten udsendt en række samarbejder med store etableret artister herhjemme som for eksempel singlen ’Omvendt’ med Andreas Odbjerg, som blev et stort radiohit. Sidste år udsendte Pil ’GULVET22’, som var en duet sammen med Burhan G, sidstnævnte samarbejde var også at finde på Pils debutalbum, ’Kom Vi Flyver, Siger DU’, fra 2022.

Kan man ikke vente til 2024 med at opleve Pil live, så har man også muligheden for at opleve hende spille koncerter til sommer, når hun optræder på en lang række festivaler herunder blandt andet Roskilde, NorthSide, SPOT, Heartland, Fredagsrock, Tinderbox og Smukfest.

Share