Ny DR-serie med Onkel Reje

Ny DR-serie med Onkel Reje

Figuren Onkel Reje, og vel specielt personen bag, Mads Geertsen, har været udsat for en del kritisk det seneste år.

Men er Onkel Reje klar med en ny serie på DR Ramasjang per 5. januar. I serien har statsministeren har solgt alle Danmarks gamle mennesker til forretningsmanden Ricky Martini fra det ydre rum, så Onkel Reje og heltene drager mod planeten R.U.nuts, og indleder en hæsblæsende redningsaktion for at befri Mormor.

“Onkel Reje & galaksens helte’ er en nyudviklet serie med et stærkt og moderne visuelt udtryk. Seerne kommer med ind i et helt nyt univers, men med den velkendte Onkel Reje, der denne gang dykker ned i den værdi, som ældre mennesker og deres minder kan berige os alle med. Der er mange forskellige lag i handlingen, som appellerer til både børn og voksne, og som kan sætte spændende snakke i gang om livet på Jorden og i rummet”, siger B&U-chef i DR Morten Skov.

Medvirkende i serien er Mads Geertsen, Brian Lykke, Viktoria Mynthe Ranum Kierkegaard, Niels Böttcher, Kurt Dreyer og Laura Kvist.

Det første program kan ses på DRTV fra morgenstunden fredag den 5. janua

Share