Torben Ulrich er død

Torben Ulrich er død

Tidligere tennisspiller, jazzmusiker og meget andet Torben Ulrich er død.

Ulrich startede sin tenniskarriere i slutningen af 1940’erne, og spillede helt frem til midten af 1970’erne. Han nåede blandt andet semifinalen i double ved Wimbledon i 1959, han har deltaget i alle fire Grand Slams og som 48-årig var han fortsat en del af det danske Davis Cup-hold. I alt spillede han mere end 100 Davis Cup kampe for Danmark.

Sideløbende med tenniskarrieren fungerede han som jazzmusiker, og har indspillet med en lang række artister. I 1970’erne gjorde han sig desuden som kunstner, og har fået udstillet sine værker flere steder i verden. Torben Ulrich har også fået udgivet flere bøger, han har medvirket i flere Jørgen Leth film og så har det danske band Folkeklubben lavet en sang om Torben Ulrich. Og så var han rigtigt meget andet.

Torben Ulrich der er far til Metallica-trommeslager Lars Ulrich, blev 95 år.

Share