Den Korte Radioavis stopper på ubestemt tid

Den Korte Radioavis stopper på ubestemt tid

Den Korte Radioavis med Rasmus Bruun, spillet af Rasmus Bruun og Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, spillet af Frederik Cilius, var i en periode fra 2015 til 2019, et ekstremt populært satireprogram på det nu lukket Radio24syv. Siden er programmet fortsat i en række forskellige Podcast-formater samt senest på r8Dio. Mandag har de to hovedpersoner dog meldt ud, at de har stoppet konceptet på ubestemt tid.

“Den Korte holder pause på ubestemt tid, og her er hvorfor:  Som I ved, egner programmet sig bedst, når det sendes dagligt, og det er tiden ikke længere til. Vi – Rasmus og Frederik – har valgt at bruge vores tid på udviklingen af r8Dio, så den kan blive Danmarks første kommercielle taleradio. Det tager tid, men her er det vigtigt for os at pointere én ting. Det er ikke meningen, at r8Dio skal være det nye Radio24syv – r8Dio skal være det nye. Punktum. Det håber vi, I er med på”, skrives i en meddelelse. De to figurer eksisterer dog fortsat i programmet “Kirsten ringer til Rasmus”, på r8Dio.

Share