Danske Elba kommer med ny single og EP

Danske Elba kommer med ny single og EP

Danske Elba, hvis borgerlige navn er Ellen Bathum, er på vej med ny musik. Den 23. februar kommer hun med singlen Kindness og den 24. maj udkommer så en EP.

Elba har tidligere haft to singler i rotation på P3, spillet på Roskilde Festival, på Smukfest og en lang række andre steder.

Kindness beskrives som en en country-klingende hymne, der stensikkert kommer til at sætte ild til linedance-studierne.

“Med en country-klingende guitar, koklokke og elbas, leverer ‘Kindness’ en opløftende og legende stemning, der gennemsyrer hele sangen. Et mantra om at sige ‘ja’ til venlighed går igen i omkvædet, og budskabet er helt klart: husk at give dig selv den positive opmærksomhed og kærlighed, du fortjener, i en verden, der ofte bliver travl og hektisk”, skriver Elbas pladeselskab Nordic Music Society i en pressemeddelelse.

Fra kommende EP har ELBA allerede udgivet “I’m a Dancer” og “You Do You”, som begge havde premierer på P3, såvel som sidstnævnte blev udvalgt som Ugens Hit Tip på P4. Sangen fandt derudover vej til over 20 internationale blogs, såvel som til Spotifys New Music Friday i både Sverige, Norge, Finland og Danmark

Elba spillede i 2023 mere end 40 koncerter og har planlagt flere liveshows i 2024, herunder optrædener på Ideal Bar (VEGA), Radar i Aarhus og Spillestedet Thy henholdsvis den 4., 5. og 6. april.

Share