Kender du? Jonah Wright

Kender du? Jonah Wright

Danske Jonah Wright har i februar udgivet tracket Wasted Paradise, hvor nedenstående Promovideo er optaget på Freddys Bar i København. Et sted Jonah har valgt som lokation, da han selv er kommet der, og kender det som et sted, hvor der er plads til alle slags mennesker.

Wasted Paradise er lavet i samarbejde med William Asingh (Vera), Mads Christian Damgaard Christensen (Fra Off Bloom) og David Nørup (Lukas Graham m.fl.). Sangen handler om at leve et liv i paradis samtidig med en følelse af at spilde selvsamme liv. Men handler også en flugt fra hverdagene og om at finde et tilhørssted blandt gadens skæve eksistenser.

Wright er kendt for at blande genrer. Der er både kommerciel poplyd, rå punk, jazz og rap i Jonah Wrights musikunivers.

I 2019 udgav han Ep’en, Diagnosed, der indeholdt Starlight, Brave, Mountains, Suicede og Diagnosed og sidste år udkom singlen DRXGS.

Han kan i øvrigt opleves på Spot Festival i Århus til maj.

Share