Koncertkalender til Nemoland 2024 på plads

Koncertkalender til Nemoland 2024 på plads

Nemoland på Christiania i København tilbyder hver søndag over hele sommeren gratis koncerter på deres lille hyggelige scene. To koncerter hver søndag henholdsvis kl. 18 og kl. 20 og altid med relativt store navne.

2024-programmet starter på den store klinge med Expressen og Wafande den 19. maj. Men der er masser af højdepunkter spredt ud over sæsonen. Den 2. juni er det overraskende veteranerne Laid Back, der indtager scenen i Nemoland. Den 9. jun kani superstjerne og feminist Tessa opleves. Den 14. juli er der punk/rap med Fabrik, og ugen efter lidt mere pænt pop/rock med Tim Christensen. Old School hiphop kan opleves med Clemens og de lokale Rockers By Choice den 4. august, pop fra 1980’erne den 11. august med Rocazino. Peter Sommer, der er flyttet fra Skanderborg til Amager spiller den 18. august. Det hele afsluttes med en stor fest den 15. august med Lågsus.

I alt 15 gratis koncerter. Imponerende program af Nemoland.

Share