Tivoli afslører Danmarks største open air comedy-program

Tivoli afslører Danmarks største open air comedy-program

Tivoli gentager succesen fra sidste år og varmer op til sommerens Fredagsrock-koncerter med en perlerække af Danmarks morsomste mænd og kvinder. Så hvis du er til skarpe punchlines, fed sommerstemning og god musik, så er det værd at afsætte dine sommerfredag aftener til en tur i Tivoli. 

Etablerede stjerner 
Blandt årets comedy-line up – som altså tæller hele 39 komikere – er morskabs-mastodonter somMark le Fêvre, Thomas Warberg, Eva Jin, Lasse Rimmer, Heino Hansen, Michael Schøt og Ane Høgsberg, som ikke kræver så megen introduktion, og som kommer til at sende latterbølger gennem forlystelseshaven hen over sommeren. Det er erfarne komikere, som igennem flere årtier har underholdt danskerne på både TV, radio og fra scener landet over.

Og næste generation
På programmet er også repræsentanter for den næste generation af danske komikere med navne som fx Clara Schøn, som elegant kombinerer storytelling, punchlines og originale sange i sit set. Eller Simon Væver; den prisvindende komiker, som er diagnosticeret med ADHD – faktisk utroligt meget ADHD, som hans psykiater siger. Der er også Bjarke Charlie, som med temaer som køn og seksualitet som omdrejningspunkt får folk til at grine af ting, der normalt ellers får dem til at skændes, eller Anne Bakland fra Vendsyssel – hvor en mand er en mand og en spade er en spade – hvis humoristiske observationer trækker latterbrøl i alle dele af landet. Og det er blot et lille udsnit af det stærke program, som også tæller store comedy-navne som: Dharshika Christopher, Phillip Devantier, Jefferson Bond, Abby Wambaugh, Conrad Molden, Molly Thornhill, Oliver Stanescu og Natasha Brock, som er fast inventar på comedyscener rundt omkring i landet, og som i Tivoli får mulighed for at møde et nyt og måske bredere publikum, mens de sparker havefesterne godt i gang.

Comedy-programmet 2024:

 1. Juni: Dharshika Christopher, Troels Messmann, Michael Schøt
 2. juni: Clara Schøn, Tjelle Vejrup, Simon Tang
  21.juni: Pelle Lundberg, Gritt Jakobsen, Mikkel Klint Thorius
 3. juni: Jefferson Bond, Abby Wambaugh, Conrad Molden
 4. juli: Molly Thornhill, Martin Nørgaard, Thomas Warberg
 5. juli: Simon Væver, Carsten Eskelund, Oliver Stanescu
 6. juli: Niclas Vingaard, Anne Bakland, Peter Werner
 7. juli: Bjarke Charlie, Daniel Lill, Lasse Rimmer
 8. august: Kasper Porsdal, Per Sodemann, Natasha Brock
 9. august: Niels Nielsen, Johnny Robertson, Mark le Fêvre
 10. august: Niels Flensborg, Eva Jin, Heino Hansen
 11. august: Stefan Wibling, Mads Holm, Ane Høgsberg
 12. august: Daniel Buch, Mikkel Rask, Phillip Devantier
Share