Tivoli afslører LørdagsHits program – nu med internationale artister

Tivoli afslører LørdagsHits program – nu med internationale artister

For første gang kan Tivolis LørdagsHits præsentere internationale popnavne. Det er ikke hverdagskost, at der spiller internationale popartister på Plænen på lørdage i Tivoli. Men det er ikke desto mindre det der sker for første gang i LørdagsHits historie, hvor Dave Stewart fra Eurythmics og senere på sommeren optræder den irske stjerne Ronan Keating med Tivoli Big Band. Programmet tæller også navne som Birthe Kjær, Hanne Boel, Shu-Bi-Dua 2.0, og der lægges ud med svenske Bo Kaspers Orkester den 6. juli.

LørdagsHits 2024 med koncertstart klokken 21.00:

6. juli: Bo Kaspers Orkester
13. juli: Dave Stewart of Eurythmics
20. juli: Sanne Salomonsen feat. The Antonelli Orchestra
27. juli: Dodo & the Dodos
3. august: Ronan Keating feat. Tivoli Big Band
10. august: Birthe Kjær
17. august: Hanne Boel
24. august: Shu-Bi-Dua 2.0

Share