Fakta om Copenhagen Jazz festival 2024

Fakta om Copenhagen Jazz festival 2024

Den 5. til 14. juli afvikles Copenhagen Jazz Festival 2024. 10 dage, 120 ventes og 11 koncerter venter i Københavns ældste musikfestival.

Årets programavis er på gaden! 72 sider fyldt med omtaler, højdepunkter, temaer og det store overblik over de mange aktiviteter, der finder sted i løbet af festivalens 10 dage. Aviserne finder du på en lang række deltagende spillesteder, på caféer, i kulturhuse, pladebutikker og på biblioteker i Københavnsområdet samt på biblioteker i landets større byer.

Foretrækker du at have programmet i lommen, kan du enten læse det i en digital udgave via Jazz.dk – eller med fordel downloade festivalens opdaterede app, der er tilgængelig her: www.jazz.dk/app

I øvrigt er årets plakat udført af grafisk designer Andreas Korsgaard Rasmussen . Rasmussens arbejde tager udgangspunkt i arbejdsmetoder og analyseredskaber, en tydelig modernistisk kunsthistorisk referenceramme og en æstetisk fornemmelse og åben tilgang hentet i den eksperimenterende musik. Han har i 2023 og 2024 modtaget Statens Kunstfonds arbejdslegat for kunsthåndværk og design.

Plakaten er trykt med to håndplukkede Pantone-farver: 875 C Bronze Metallic og 072 C Blue. Den fremstår derfor med et blankt, metallisk udtryk, som er svært at gengive digitalt og fotografisk.

Hvert år siden 1982 har Copenhagen Jazz Festival udvalgt en dansk billedkunstner til at lave den officielle festivalplakat, som med tiden er blevet til en række samlerobjekter.

Share