Kendt produktionsselskab gået konkurs

Kendt produktionsselskab gået konkurs

Produktionsselskabet Impact TV er blevet begæret konkurs. Direktør Thomas Heurlin skriver i en pressemeddelelse, at det er ekstra omkostninger i forbindelse med Covid-19 pandemien, der er baggrunden for konkursen.

”Hverken medarbejdere eller indholdet skal tynges af den gæld efter COVID, som jeg ikke kunne løfte. Jeg vil ihærdigt arbejde på at sikre, at alle produktioner og projekter bliver realiseret sammen med de bedste medarbejdere. Men ImpactTV er nu lagt i hænderne på en kurator,” fortæller Thomas Heurlin

Impact TV står bag blandt andet TV-produktioner som Sirius, vist på DR, De lovløse piger, vist på TV2, Sidste omgang i Whiskeybæltet, vist på DR og en lang andre andre succesfulde produktioner.

Forlaget Impact Press, der er fusioneret med Forlaget Momenta, berøres ikke at konkursen.

Share