Imponerende værk af Kraul

Imponerende værk af Kraul

Journalist Andreas Kraul er overalt. Ihverfald på DRs platforme. Nu kan han komme komme hjem på dit natbord. Hvis du altså er fodboldfan. For Kraul har begået et imponerende værk om verdens ikoniske fodboldstadioner.

Af Kenneth Møller Kristensen

Imponerende samling af viden. Stor begejstring. Disse overskrifter giver mening for denne anmelder, når det handler om Krauls 100 ikoniske fodboldstadioner. Det er rent fysisk en virkelig imponerede bog. Bare flot layout og med fantastiske foto. Og så er teksten skrevet med en begejstring, der afslører stor kærlighed til fodbold og den mangfoldighed, der er i sporten. En mangfoldighed der også skinner igennem af udvalget af stadion, der spænder fra det norske Henningsvær Stadion med plads til 0 tilskuere og de de legendariske Old Trafford, Anfield, Camp Nou, Maracana, Bernabéu, Wembley og mange flere.

Som Kraul skriver: “Trænere og spillere kommer og går, men et fodboldstadion bliver”. Derfor giver denne bog mening for rigtige fodboldfans. For disse stadioner er indbegrebet af fodboldhistorie og kultur. Og det får man slået fast, hvis man i tvivl, via Krauls bog. For der masser af historier, anekdoter og andet lækkert i teksten omkring de 100 stadioner. Specielt er det spændende at læse de personlige oplevelser som Andreas Kraul har haft på flere af de 100 stadioner. Og måske du som læser ovenikøbet kan få lidt geografisk viden ud af bogen. For det er stadioner fra hele verden, der beskrives af Kraul.

Og så i øvrigt har bogen en super fed feature med at den kan fungere som træskoliste. Der er nemlig lavet et opslag, hvor du kan krydse af hvilke stadioner du har besøgt.

Bogen 100 ikoniske fodboldstadioner er er både flot, spændende fyldt med relevant information og et brugbart opslagsværk for alle fodboldfans. 4 appelsiner fra JuicyNet.dk.

336 sider med rigtig mange flotte foto består 100 ikoniske fodboldstadioner af. Den er udkommet den 30. oktober på forlaget Lindhardt & Ringhof, og har vejledende udsalgspris på kr. 349,95.

Share