Albumaktuelle Green Lung spiller i Pumpehuset 1. april 2024

Albumaktuelle Green Lung spiller i Pumpehuset 1. april 2024

Green Lung er et britisk band, der kombinerer elementer fra stoner rock og doom metal i deres musik. Bandet er dannet i London i 2017 og har to stærke albums i deres bagkatalog. Nu vender de tilbage med deres tredje album ’’This Heathen Land’’ (2023).

Green Lungs debutalbum, ’’Woodland Rites’’ (2019), samt deres andet album, ’’Black Harvest’’ (2021), bragte en gyserfølelse til den okkulte rock, der tiltrækker en fanatisk tilhængerskare i deres hjemland, men også på den internationale scene. Bandet har turneret med Clutch, har optrådt på festivaler som Roadburn, Bloodstock og Download, og har sikret sig en pladekontrakt med verdens største uafhængige heavy metal label – Nuclear Blast Records.

To år efter udgivelsen af det anmelderroste ’’Black Harvest’’(2021), har bandet løftet sløret for deres hidtil mest ambitiøse værk. Deres tredje album ’’This Heathen Land’’ (2023) bliver den mest komplette manifestation af bandets vision til dato, og opfylder deres langvarige mål.

Oplev Green Lung live 1. april I Pumpehuset I København.

Share