Anson Seabra vender tilbage til København

Anson Seabra vender tilbage til København

Anson Seabra er en amerikansk singer-songwriter med base i Los Angeles. Han har til dato genereret 1 milliard streams alene på Spotify.

Anson har skabt bølger siden 2018 med sit hit “Welcome to Wonderland” (185 mio.+ streams), og fulgte det op med “Walked Through Hell”, der for nyligt blev certificeret guld i USA med over 130 mio. streams på Spotify. Derudover har han for nyligt optrådt på The Ellen Show.

Anson Seabra skaber gribende melodier, der smukt binder de dybfølte lyriske strofer sammen i et farverigt pop-ornament af guitarer, klaver og sagte trommebeats. De drømmende sange bevæger sig både mellem tunge emner og eventyrlige fortællinger som Robin Hood, Alice i Eventyrland og Peter Pan. Seabras signaturlyd er præcis sådan en sang, som du ville forvente at finde på soundtracket til en eventyrfilm.

Sidste forår (2023) tog Anson på en 15-shows headline tour i hele Europa (herunder VEGA i København), Storbritannien og Irland. Senere på sommeren (2023) gennemførte han en headline tour i Asien. I efteråret 2023 udgiver han sit længe ventede tredje album ”A Heart Is a Terrible Thing to Break” og i denne forbindelse tager han på The Heartbreak Souvenirs Tour 2024, hvor han besøger Pumpehuset i København den 2. maj 2024.

Share