Her er værter til Dansk Melodi Grand Prix 2024

Her er værter til Dansk Melodi Grand Prix 2024

Lørdag den 17. februar samles hele Danmark til årets musikfest, når Dansk Melodi Grand Prix traditionen tro fejrer den danske musik med et show fyldt med fest, glimmer og glitter.

Showet sendes på DR1 og DRTV direkte fra Koncertsalen i DR Koncerthuset og årets værter er Stéphanie Surrugue og Sara Bro, som sammen skal styre seere og publikum igennem et show fyldt med god musik og god stemning.

Om sin nye rolle som Grand Prix-vært, siger Stéphanie Surrugue: “Dansk Melodi Grand Prix er en del af en stor europæisk tradition, der samler danskerne på tværs af køn, kulturer og generationer. Jeg glæder mig – både som europæer og som festraket – til sammen med Sara at stå i spidsen for en så legendarisk tv- og kulturbegivenhed i Danmark. Der er dømt ’douze points’ til det gode humør”, siger hun.

Medvært Sara Bro siger: “Jeg er vokset op med Dansk Melodi Grand Prix både som den største og vildeste tv-begivenhed og som en dyrebar skat på kassettebånd. Pailletter og stiletter er i mit blod, så det er en kæmpe ære for mig at skulle være vært og så ovenikøbet sammen med mit idol ’Mademoiselle Europe’”, siger hun.

Artisterne til Dansk Melodi Grand Prix 2024 offentliggøres i det nye år.

Share