Ny bog spekulerer i om der kommer ny storkrig

Ny bog spekulerer i om der kommer ny storkrig

Den 19. februar udkommer bogen Kan vi undgå en ny storkrig på forlaget Mellemgaard. En bog hvor forfatteren Viggo Fischer vurderer udviklingen i Europa siden Anden  Verdenskrig. Læserne tages med på en historisk rejse med nye perspektiver.  Der tages udgangspunkt i at den optimisme, der har præget os europæere i årtier, har i 2022 fået et alvorlig tilbageslag. Den ny krig iværksat af Rusland skaber usikkerhed om vores fremtid

Kan vi undgå en ny storkrig? Forfatteren er optimist, hvis demokratierne viser styrke og undgår de fejl, som førte til krigen i 1939.  Men du kan selvfølgelig blive meget klogere ved at læs bogen.

Viggo Fischer er født i Karrebæksminde 1943. Han har blandt andet været medlem af Folketinget kortvarigt 1982 og i årene 1984-94. Har været formand for Folketingets Udenrigsudvalg og konservativ politisk ordfører. Delegeret ved FN’s generalforsamling i New York 1975 og 1986 og ved FN-generalforsamlingen om Menneskerettighederne i Wien 1993.

Vejledende udsalgspris på bogen bliver kr. 289,99.

Share