Skotske The XCERTS spiller i Pumpehuset til marts

Skotske The XCERTS spiller i Pumpehuset til marts

Den 5. marts spiller skotske The XCERTS i Pumpehusket i København.

The XCERTS er et alternativt pop-band, der består af forsangeren Murray Macleod, bassisten Jordan Smith og trommeslageren Tom Heron. Bandet udgav deres debutalbum In the Cold Wind We Smile i 2009 og har turneret verden rundt siden. De har opbygget en utrolig loyal fanbase og har udgivet fem albums indtil nu, herunder det anerkendte There Is Only You (2014), Hold onto Your Heart (2018), samt deres nyeste udgivelse Learning How To Live And Let Go (2023).

Det nye album tegner et spændende nyt kapitel for The XCERTS, der betragtes som et af de mest interessante bands, Storbritannien har at byde på lige nu. Learning How To Live And Let Go viser bandets mest raffinerede, mest poppede, og samtidig mest rå og ærlige sider. Her dykker de ned i emner, som kærlighed, hjertesorg, glæde og tristhed. Et højdepunkt fra albummet er den følelsesladede single, LOVESICK, der har fanget lytternes hjerter med sin dybtfølte tekst og medrivende melodi. Singlen er en hymne for dem, der har oplevet kærlighedens kompleksitet og udfordringer.

Koncerten fremgår naturligvis af JuicyNets koncertkalender.

Share