Til Banko hos Freddys

Til Banko hos Freddys

Det er jo i princippet en super simpelt ting. Altså at spille Banko. En opråber og så plader, hvor der kan ligges nogle brikker på. Har du fået brikker på en hel række har du vundet. Det kan de fleste overskue. Men Banko kan altså noget helt specielt. Banko er hygge og fællesskab. Men det kræver selvfølgelig de rette omgivelser og de rette mennesker.

Hver onsdag, kl. 18:30, er der Banko på Freddys Bar på Vesterbro i København. Simpelt og overskueligt. Det er ovenikøbet gratis at deltage. Du skal bare møde op, så får du udleveret en plade, og er med i fællesskabet. Du kan slå dig ned blandt stamkunder og turister, og hvem der ellers er mødt frem og være sikker på at få en hyggelig aften. Hos Freddys gør ejeren Peter en stor indsats for at gøre plads til alle, hjælpe folk, der kommer ind af døren med at finde et godt sted at sidde. Du møder derfor med stor sandsynlighed nye mennesker, når du besøger Freddys Bar. Og er man fælles på et bord om at spille Banko, så er det svært ikke at tale sammen. Tallene bliver råbt op via stedets højttalere og fremgår af lystavler, så det er langt fra svært at følge med. Og selvom det er gratis at være med, så er præmierne virkelig imponerende flotte.

Karen fra London og hendes venner havde fundet Freddy Bar tilfældigt via Google, og endte med at spille gratis Banko og vinde flotte præmier.

Freddys Bar ligger i Gasværksvej på Københavns Vesterbro mellem Istedgade og Kødbyen. Det er få minutter gang fra Københavns Hovedbanegård. Det er et ægte københavnerværtshus med tryg stemning og hvor der bliver taget godt imod alle.

Share