Justin Timberlake kommer til Danmark 

Justin Timberlake kommer til Danmark 

Fredag har den berømte musiker, skuespiller og entertainer, Justin Timberlake, annonceret den længe ventede europæiske og britiske del af sin The Forget Tomorrow World Tour med 13 nye shows i 8 lande. Touren er produceret af Live Nation og inkluderer shows i Polen, Tyskland, Belgien, Storbritannien, Holland, Danmark, Sverige og Frankrig.

Turnéen inkluderer nu 67 shows på verdensplan, der spænder fra april til december i år. I Nordamerika er 22 shows allerede udsolgt, og over 550.000 billetter er solgt til de amerikanske shows.

Timberlake vil spille fanfavorithits sammen med sange fra sit kommende nye album Everything I Thought It Was, såsom “Selfish” og hans seneste single Drown der er ude nu. Hans sjette studiealbum Everything I Thought It Was udkommer 15. marts.

Den 29. august spiller Justin Timberlake i Royal Arena i København. Find den og andre koncerter i JuicyNets koncertkalender.

Derudover udgiver den multi-award-vindende kunstner sit nye nummer “Drown” via RCA Records 

Share