Nyt fra danske Tobias Jensen

Nyt fra danske Tobias Jensen

Fredag den 23. februar, udkommer det nyeste udspil fra den danske popkomet Tobias Jensen, som er bosat i Schweiz og signet til pladeselskabet Muve Recordings.

Drifting Apart er fra Tobias Jensens kommende debutalbum What Needs to Be Said, som han har komponeret og indspillet i sin mors sommerhus ved Østersøen. Her isolerede han sig i tre måneder over vinteren og fordybede sig med instrumenter, udstyr og visioner. Resultater er ærlig og følelsesladet moderne pop. 

På den nye single reflekterer Tobias over et venskab, som er afsluttet med gensidig respekt, uden skænderier og bebrejdelser. Musikken er lavmælt og nedskaleret, så der er plads til, at lytteren kan give sig hen til omkvædet, der skyller ind over dig som bølger fra havet.

Share