Fredag indledes årets FredagsRock i Tivoli med Coco O og Prisma

Fredag indledes årets FredagsRock i Tivoli med Coco O og Prisma

Det er to meget aktuelle og spændende danske navne, der indleder sæsonen med Fredagsrock i Tivoli i København.

Fredagsrock 2024 bliver skudt i gang den 12. april med Coco O og Prisma i spidsen. Coco O blev internationalt anerkendt som den ene halvdel af Quadron, som hun har turneret verden rundt med. Foruden Coco O. kan Fredagsrock-gæsterne opleve Prisma, der har danskerne med storm med hits som I Never Wanted To Meet You og Bangs samt deres EP Inside Out. Koncerten starter klokken 22.00.

“Der er noget magisk ved at spille i Tivoli. Mit band og jeg vil gøre vores bedste for at gøre det til en dejlig aften”, udtaler Coco O.

En stribe af stjerner indtager Plænen i 2024
Coco O. og PRISMA udgør blot et par af de i alt 32 kunstnere og bands, der i løbet af 2024 spiller til Fredagsrock kl. 22.00. Koncerten den 12. april markerer et af de mange højdepunkter i sæsonen, hvor man også kan opleve navne som Take That, Medina, Tim Christensen, Chaka Khan, Ida Lauerberg, Gobs samt den legendariske souldronning Diana Ross. Den 19. april er det Jacob Dinesen, der står på scenen til årets anden Fredagsrock-koncert.

Der bliver sat punktum for Fredagsrock 2024 med Saveus, der indtager Plænen den 20. september.

Share