Stort komikernavn kommer til Hotel Cecil

Stort komikernavn kommer til Hotel Cecil

Amerikanske Nimesh Patel er en komiker og Emmy-nomineret forfatter, der med årene er steget i graderne til nogle af comedyens største scener ved hjælp af sine urokkelige jokes og banebrydende brug af teknologi. Han fik sit første job efter at Chris Rock så ham optræde og hyrede ham direkte til at skrive til Academy Awards i 2016 og turnere med ham.

Siden da har Patel skrevet til “Saturday Night Live”, “A Little Late with Lilly Singh”, ’’The White House Correspondents Dinner’’ og var producent for “Full Frontal with Samantha Bee”. I løbet af de sidste 2 år har Nimesh selv udgivet tre stand-up specials, hvilket har banet vejen for at han gik fra at optræde på udsolgte comedy-klubber til nu at stå i de store teatre.

Nimesh optrådte senest i The Tonight Show med Jimmy Fallon, og før det debuterede han i Late Night med Seth Meyers. Hans selvudgivne specials “Jokes To Get You Through Quarantine”, “Thank You, China” og “Lucky Lefty” har fået millioner af visninger.

Nu kan du opleve den talentfulde komiker på Hotel Cecil i København den 16. juni 2024.

Share