“En Aften” er ny single fra danske Kvarti. Hør her

“En Aften” er ny single fra danske Kvarti. Hør her

Bag kunstnernavnet Kvarti gemmer sig den talentfulde sanger og sangskriver Kvarti Blomfrø, der med hudløst ærlige tekster åbner sit hjerte igennem musikken. Den 20-årige Vesterbrodreng startede sin musikalske rejse allerede som helt lille, da han fik sin første basguitar, men det var først, da han begyndte på Sankt Annæ Gymnasium, at musikken for alvor fik en plads i hans liv. 

I dag skaber Kvarti – i tæt samarbejde med sine to faste producere – melankolsk, uptempo popmusik, der forener følsom lyrik med livlige melodier. Med sine to første singler har Kvarti allerede opnået airplay på P4 og er blevet fremhævet i GAFFA som et lovende nyt navn, man skal holde øje med.

Med sin nye single ”En Aften”, der gæstes af Popdreng, reflekterer Kvarti over ung kærlighed, der endnu ikke er klar til at blomstre. Sangen handler om den flygtige og uforpligtende form for kærlighed, hvor langsigtede og bindende forpligtelser ikke altid er det rette. På ”En Aften” synger Kvarti netop om en kortvarig glæde, hvor man er hinandens for ’en aften’, indtil lyset tændes og virkeligheden igen banker på døren.

I 2020 udgav Kvarti sin første officielle single, “Sommernætter” i samarbejde med gruppen NOBL, som i dag har næsten en halv million streams på Spotify. Det var netop denne single, der fastslog den unge musikers ønske om at udforske sin musikalske identitet og finde sin unikke lyd med tematikker som ensomhed, længsel og magtesløshed. Vokalist Bertram Nystrøm fra NOBL udgiver i dag musik under kunstnernavnet Popdreng, og med ”En Aften” gentager Kvarti og Bertram dermed duet-succesen. 

”En Aften” feat. Popdreng er tredje single fra Kvarti og udkommer den 12. april.

Share