Scarlet Pleasure og TV·2 spiller på Grøn 2024

Scarlet Pleasure og TV·2 spiller på Grøn 2024

Året Grøn turné indledes den 18. juli i Tårnby på Amager ved København. Arrangørerne har netop offentliggjort, at Scarlet Pleasure og TV·2 slutter sig til tidligere offentliggjorte Tobias Rahim som en del af Grøn-programmet i 2024.

Det er to af Danmarks største og bedste livebands fra hver sin generation, der inviterer til fest for fællesskabet og forskelligheden i det danske sommerland.

“Vi er meget beærede over at få muligheden for at spille på Grøn for tredje gang. Vi vender tilbage til Grøn, fordi der er en helt særlig stemning. Man kommer rundt i hele landet, og man oplever byernes forskellige vibes og mennesker. Og det glæder vi os helt vildt til at skulle igen til sommer,” lyder det fra Scarlet Pleasure.

TV·2 spillede på Grøn for første gang i 1985 og har gennem de sidste knap 40 år spillet på Grøn hele ni gange. “I en tid hvor det virker som om, at hele verden er gået fra forstanden, er det en stor glæde for os i TV·2 at spille på Grøn og være med til at samle os selv og hinanden om det, der binder os sammen: Glæde, kærlighed og håb for fremtiden”, lyder det i en udtalelse fra TV2.

Grøn turné 2024:
18. juli: Tårnby
19. juli: Kolding
20. juli: Aarhus
21. juli: Aalborg
25. juli: Esbjerg
26. juli: Odense
27. juli: Næstved
28. juli: Valby

Om Grøn 
I mere end fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden med Grøn skabt musikalske oplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle, hvilket har til formål at skabe større mangfoldighed i det danske samfund. I 2023 kunne Tuborg og Muskelsvindfonden fejre 40 år med Grøn i et historisk år, hvor man for første gang kunne melde totalt udsolgt på hele turnéen rundt i Danmark.

Share