Kygo kommer til Danmark

Kygo kommer til Danmark

Den internationale stjerne-dj og -producer Kygo kommer til Danmark på ‘Kygo World Tour’ til efteråret.

I dag annoncerede den globale superstjerne, producer og DJ Kygo første del af sin verdensomspændende 2024 turné, der kommer til Nordamerika, Europa og Storbritannien. Touren er produceret af Live Nation, den 26-dage lange tour starter lørdag den 7. september i Commerce City, CO på DICK’S Sporting Goods Park, med stop i Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amsterdam, Paris, London med flere, før den afsluttes fredag den 13. december i Dublin, Irland på 3Arena.

Som den bedst sælgende kunstner inden for dance musikken, vil den første del af Kygos 2024-datoer være hans første turné siden 2018 hvor man kan opleve hans utrolige liveshow verden over. Det imponerende og must-see show vil byde på Kygos signaturklaver samt strygere, sangere og trommeslagere. Med som special guests på udvalgte datoer er SOFI TUKKER, GRYFFIN, Sam Feldt, Zara Larsson, Klangkarussell, Hayla, Victoria Nadine og Vandelux.

Den 6. november kan Kygos liveshow opleves i Royal Arena i København.

Om Kygo: 
Uanset om han sidder bag klaveret i sit studie eller optræder som hovednavn på en udsolgt festival, cementerer Kygo underspillet sin status som et storslået talent, en innovativ producer, en dynamisk DJ og en indflydelsesrig global superstjerne. Den norske musiker, født Kyrre Gørvell-Dahll, gjorde sin debut i 2013 og blev hurtigt en af verdens mest dominerende hitmagere. Med over 23 milliarder samlede globale lyd- og videostreams har han sat adskillige streamingrekorder. Kygo fik et af sine største hits med det multiplatin-singlen “It Ain’t Me” (feat. Selena Gomez), der nåede Top-10 på Billboard Hot 100 og fik over 2,9 milliarder streams på verdensplan. I 2019 udgav Kygo “Higher Love” med Whitney Houston og genererede yderligere 1,4 milliarder streams/visninger på verdensplan og toppede Dance Radio-hitlisterne som nummer 1, udover at sætte sit præg på en klassiker.

Share