Mia Berg skal spille på Frigjort Festival på Christiania

Mia Berg skal spille på Frigjort Festival på Christiania

Den 9. og 10. august er der Frigjort Festival på Christiania i København. En  festival for upcoming og eksperimenterende artister eller bare musik i høj kvalitet, der samtidig har masser af kant. Der er tre scener, en udendørsscene, eksperimenterende og anderledes musik i intime rammer i Christainias biograf Byens Lys og samt et party-program om aftenen på Loppen. 

Frigjort Festival opererer under idéen om, at kultur skal være tilgængeligt for Alle. Det er også derfor, at de præsenterer et gratis udendørsprogram for det nysgerrige publikum, der gerne vil opdage ny musik fra ind- og udland, Desuden holdes billet- og barpriser på et absolut overkommeligt niveau og der arbejdes for at skabe en tryg og inkluderende atmosfære i programmet og på festivalpladsen. 

Seneste navn der er offentliggjort til festivalen er norske Mia Berg, der i efteråret 2022 udgav sit debutalbum Sleepwalkers At Noon. Forud for albummet udkom flere singler, der blandt andet endte i rotation på NRK P3 og resulterede i rosende ord fra både norsk og International presse. Siden har hun udgivet en række singler, der til april munder ud i EP’en Winners.

Winners er en samling sange om forandringer i livet; de usynlige ting, som sker under overfladen, uden vi lægger mærke til dem selv. Livet trækker os igennem øjeblikke, som over tid forandrer måden, vi opfatter verden på. Følelser ændrer sig, perspektiver, menneskene omkring os og verden bevæger sig videre. Sangene på Winners beskriver brud, sorg, fortvivlelse og jagten efter at finde sig selv. 

Mia Bergs detaljerige, guitardrevne produktioner leder, sammen med hendes sårbare og nærværende vokal, tankerne hen mod singer/songwriters som Phoebe Bridgers, Adrianne Lenker, Lucy Dacus, Julien Baker og Soccer Mommy.

Share