Esben Bjerre og Peter Falktoft bliver værter for dansk OL-dækning på Max

Esben Bjerre og Peter Falktoft bliver værter for dansk OL-dækning på Max

Warner Bros. Discoverys nye streamingtjeneste, Max, bliver til sommer det eneste sted, hvor man kan se alt live-sport fra OL i Paris. I front for dækningen er værterne Peter Falktoft og Esben Bjerre, der vil guide de danske OL-seere igennem både sporten, atleterne og kulturen i og omkring Paris og OL.

Tilføjelsen til Warner Bros. Discoverys OL-dækning afspejler Max’ ønske om at være afsender på en anderledes sportsdækning i en digital tidsalder, hvor fokus også vil ligge på en kulturelt relevant tilgang. Dækningen skal i lige så høj grad tegne et portræt af en by, et folk og et land som det at dokumentere selve sportsbegivenhederne.

Vi er begejstrede over at få Peter Falktoft og Esben Bjerre med ombord på vores dækning af OL på Max. Deres dynamiske tilgang og store erfaring vil bidrage til at skabe en unik og kulturelt relevant oplevelse for vores seere, hvor vi både vil dykke ned i sportsbegivenhederne og samtidig tegne et portræt af Paris som værtsby og det franske folk”, siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Warner Bros. Discovery.

Share