Snart tid til Tivoli Food Festival

Snart tid til Tivoli Food Festival

Mad og drikke bliver de vigtigste forlystelser, når Tivoli i maj byder inden for til Tivoli Food Festival. Under festivalen kan man opleve alle afkroge af det gastronomiske univers – fra nudler til nynordisk, Beaujolais til bælgfrugter og sherry til stadionplatte. Ni dage i maj bliver Tivoli fyldt med gode smage og kongerigets bedste råvarer, når der under hele festivalen rykker nye dansk region ind på Plænen og laver markedsplads med deres friske, lokale råvarer. Der er også langbordsmiddage, en masse mundvandsfremkaldende aktiviteter i det nye fællestelt på Plænen, sukkerbanko, smagsprøver og show and tells med kendte kokke i livekøkkenet. Tivolis Food Festival samler kort sagt nogle af Danmarks bedste kokke, madproducenter og leverandører til en fejring af dansk gastronomi for alle smagsløg og pengepunge.

Festivalen åbner lørdag d. 18. maj og kører til og med den 26. maj.

Blandt de større events under Food Festivalen er:

  • Stort marked på Plænen med fødevareproducenter fra forskellige danske egne
  • Stadionplatter og EM-snak med mandsholdet og 92-legender
  • Store navne i HTH Livekøkkenet som fx Francis Cardenau, Mette Dalgaard Jensen og Casper Sobczyk 
  • Sukkerbanko med Thomas Berg og Rosa Kihldal
  • Rasmus Klumps Legekøkken for de mindste
  • Udstilling med mad i Tivoli gennem tiderne
  • Smørrebrødsfest på Fru Nimb
  • Blindsmagningskonkurrence: Gæt en vin – for gæster
  • DM i Blindsmagning

…og meget meget mere.

Se det fulde program på: www.tivoli.dk/da/kultur-og-program/tivoli-food-festival

Share