Danske kunstnere på plakaten til norsk festival

Danske kunstnere på plakaten til norsk festival

Med weekendens SPOT festival vel gennemført kan man så småt begynde at se frem den norske pendant, by:Larm, der i år løber af stablen 12.-14. september og som sædvanlig foregår i Oslo.

Arrangørerne af den norske festival har netop offentliggjort de første navne til plakaten. Heriblandt er de danske kunstnere Rigmor og J.Ludwig III.

Det er følgende navne som festival-arrangørerne har offentliggjort mandag: Anastasia Coope (US), DJ Suzy, Rigmor (DK), Crack Cloud (CA), DJ Danifox (PT), Ebbb (UK), Florence Sinclair (UK), J.Ludwig III (DK), Khadija Al Hanafi (TN), Kiss Facility (AE/IE), sideproject (IS) og Vayda (US), Still House Plants.

“Musikkfestivalen by:Larm skal være et sted hvor innovation og kreativitet blomstrer, og hvor nye stemmer får plads og hvor nye artister finder vejen til et større publikum. Vi skal være en arena, hvor kunst, teknologi og innovation mødes” udtaler Erik Egenes, daglig leder i by:Larm, om festivallen.

Share