Deltag i European Street Food Awards på Reffen 

Deltag i European Street Food Awards på Reffen 

Kan du fremtrylle street food, der smager nyt, udsøgt og anderledes? Så har du chancen for at deltage i verdens største street food konkurrence, European Street Food Awards, som afholdes på Reffen i København den 8.-9. juni 2024.

Her skal en nøje udvalgt skare af street food-aficionados dyste om hvem, der fremtryller den bedste ret. Vinderen går videre til den store European Street Food Awards-finale i Tyskland plus bliver inviteret til at få sin egen madbod på Reffen Street Food i 2025. 

Dommerne, som skal overbevises, er en sulten fagjury, samt alle der kigger forbi Reffen og smager på de appetitlige konkurrenceindslag.   

Har du lyst til at deltage i European Street food Awards og hakke, dampe og braiserere dig helt til tops, er det nu, du skal sende din ansøgning.

Send ansøgning her

Share