Mere end halvdelen af Grøn-koncerterne er udsolgt

Mere end halvdelen af Grøn-koncerterne er udsolgt

Nu melder Tuborg og Muskelsvindfonden også udsolgt til Grøn i Aarhus, som dermed bliver den femte by efter Valby, Næstved, Odense og Tårnby, hvor alle billetterne er blevet revet væk på rekordtid. Der er fortsat billetter til koncerterne i Kolding, Aalborg og Esbjerg.

Dermed er over halvdelen af årets Grøn-turné udsolgt, hvilket aldrig før er sket så tidligt på året. Afslutningskoncerten i Valby samt koncerten i Næstved kunne begge i slutningen af april melde om alt udsolgt, inden Odense, Tårnby og nu Aarhus kort efter kom med samme glædelige melding.

Indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen, har snart ikke flere superlativer at sætte på årets flotte billetsalg: ”Vi er pavestolte af det program vi præsenterer i år, og taknemmelige for den kærlighed som vores gæster viser os. Tak fordi I bakker op. Grøn er en fest, der gør en forskel. Både for vores frivillige, vores gæster, artisterne og ikke mindst mennesker med Muskelsvind. Vi glæder os til at se jer!”.

Turnéplan 2024:    
18. juli: Tårnby (Udsolgt) 
19. juli: Kolding  
20. juli: Aarhus (Udsolgt) 
21. juli: Aalborg  
25. juli: Esbjerg  
26. juli: Odense (Udsolgt) 
27. juli: Næstved (Udsolgt) 
28. juli: Valby (Udsolgt)

Share