Fede events i 2024!

Fede events i 2024!

Det er blevet varmt og når solen skinner, så flokkes alle udenfor og nyder alt det gode, som sommeren bringer. Nogle af de gode ting er alle de forskellige festivaler, der finder sted i løbet af året. Her bringer vi et lille udpluk af alle de fede events, man kan opleve i Europa i løbet af 2024.

Madfestivaler i Europa 
Udover musikfestivaler så er madfestivaler noget af det, der virkelig kan trække folk til, og i år finder én af de allerstørste events, når det kommer til mad, sted i København. European Street Food Awards kommer nemlig til København og i år bliver det holdt på Reffen, som er Nordens største street food marked. Udover en masse lækker mad kommer der også til at være djs, masser af god musik og en helt igennem fantastisk stemning.

Hvis man gerne vil udenfor Danmarks grænser, så kan man for eksempel tage til Anuga – en helt igennem unik madfestival, der bliver holdt i Köln i Tyskland. Her får man en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Tager man turen til Paris finder man Sial Paris, som er et event, der er mere centreret omkring bagværk og innovation i madkundskaben.

Der er dermed nok at give sig til, hvis man vil spise sig igennem sommeren og prøve en masse ny, spændende og inspirerende mad.

Der er mange, der ser frem til EM i fodbold.

UEFA Europamesterskaberne i fodbold
Hvis man er fodboldinteresseret, så kan man godt glæde sig til denne sommer. Der løber EM i fodbold nemlig af stablen i Frankfurt Arena. Det er dermed dejligt tæt på og der er derfor rig mulighed for at tage et smut til Tyskland og støtte de danske drenge, når de kæmper mod de øvrige europæiske hold om at komme helt til tops og blive denne omgangs europæiske mestre.

European Poker Tour 2024
En anden virkelig spændende event, man bør følge på tæt hold, er The European Poker Tour (EPT). EPT bliver afholdt af den online poker platform, PokerStars, som er en platform på nettet, der tilbyder mange forskellige måder at spille poker, interagere med andre spillere fra hele verden og giver muligheden for at deltage i forskellige former for turneringer. Dette års European Poker Tour er blevet fordelt over 5 virkelig skønne lokationer i Europa. De første dele af touren har allerede været afholdt i Paris og Monte Carlo og de næste etaper løber af stablen i Barcelona, Cypern, og Prag senere på året. Hvis man alligevel har planer om at besøge én af disse skønne byer, så kan man med fordel time besøget med et besøg på pokertouren.

Paris Motor Show i Paris, Frankrig 
Vi vender atter blikket mod Paris et øjeblik, for der sker bare meget i byernes by. Paris Motor Show er en spændende og innovativ udstilling af biler, der finder sted i Paris hvert andet år. På udstillingen er der tradition for, at der bliver præsenteret forskellige nye produktionsmodeller og det er også her, man kan opleve de nyeste konceptbiler blive vist frem for første gang.

Hvis man er til bil shows, så kan man også med fordel tage til Geneva og opleve Geneve International Motor Show. Her udstilles der også helt nye biler og sløret løftes for fabrikanternes nye og innovationer idéer og strategier for udviklingen af nye biler.

Et andet spændende bil show finder man i Frankfurt, så hvis man både er bil- og fodboldentusiast, så kan man med fordel kombinere de to med et besøg i Frankfurt denne sommer.

En masse andre gode events
Det her er selvfølgelig bare et lille udsnit af alt det gode, man kan opleve i Europa denne sommer. Der findes selvfølgelig et væld af forskellige musikfestivaler, kunstneriske og kreative events, sportsevents og meget, meget mere. Både ting, man kan opleve, se og høre, men også mange ting, som man selv kan deltage i.

Der er med andre ord lagt op til en aktiv sommer med fuld fart over feltet og masser af muligheder for at opleve en masse forskellige ting lige fra fodbold og biler til poker, mad, musik og sport. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og så får man ovenikøbet oplevet en masse fede byer. God fornøjelse!  

Share