Badesøen Festival fuldender dette års program!

Badesøen Festival fuldender dette års program!

Lørdag den 3. august 2024 afholdes den syvende udgave af Badesøen Festival, der er lige dele musikfestival og udflugt, i og rundt omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund ved København – også kendt som Vestegnens Mallorca.

Badesøen Festival kan i dag tilføje de sidste navne til programmet for denne sommers festival. Disse tæller den fremadstormende danske gruppe Rigmor og den genopstandne Københavnske indiekvartet I Got You On Tape. 

Elias Rønnenfelt (Iceage) fuldender festivalens pop-up-program og vil dukke op flere gange i løbet af dagen helt tilfældige steder på festivalen. Derudover kan den eksperimentale polske harmonika virtuos Yegor Zabelov kan opleves på festivalens Teltscene.

Desuden byder Badesøen på unikke møder mellem musikere og forfattere i litteraturteltet Avisen Live, hvor musiker og komponist Søren Gemmer møder forfatter og dramatiker Alexandra Moltke Johansen og musiker Peter Kohlmetz Møller møder forfatter og digter Victor Boy Lindholm.

Badesøen Festivals booker Simone Perna fortæller om årets program: “Badesøen Festival har altid haft et meget legesygt DNA, og det er vi styret endnu mere imod i år! Hvilke andre steder kan man opleve Goss fra en 3 meter vippe? Eller få spillet en sang one-on-one af Lucky Lo? Det skaber en helt afslappet stemning og en god mulighed for børn og familier til at udforske kunst og musik i øjenhøjde. Denne vibe har vi ramt helt perfekt med årets program. 

En unik festival for børn og voksne
Badesøen Festival er en unik oplevelse og det eneste kulturelle tilbud i Storkøbenhavn, der kombinerer festival og badeland. Her kan man glide ned ad vandrutsjebanen til lyden af blandt andre JJ Paulo, Lucky Lo eller Goss, eller dase under parasollerne, imens en pop-up optræden overrasker et sted i friluftsbadet. 

Med sin placering blot 20 minutter fra Københavns Hovedbanegård danner Friluftsbadet Albertslund rammen for et alsidigt program til den nysgerrige. Det er en dag fyldt med spændende musikalske oplevelser, inspirerende talks og et unikt pop-up-program med fokus på, at børn kan udforske musik og kultur i øjenhøjde. 

Musikalsk er Badesøen en velkurateret niche-festival, hvor publikum kan opleve velkendte kunstnere i anderledes rammer og samtidig være sikre på at gå hjem med nye opdagelser i bagagen.

Fuldt line-up til Badesøen Festival:

Hovedscenen
JJ Paulo (DK)
Afskum (DK)
The Zawose (DK)
QUEENS (TZ)
Lucky Lo (DK)
Rigmor (DK)
I Got You On Tape (DK)
Pop-up
Badesøens saxofonoptog (DK)
Badesøens Synkronsvømmere (DK)
Goss (DK)
Reveal Party (DK)
Lueenas (DK)
Culchie (DK) 
Paganland (IR)
Elias Rønnenfelt (DK)
Teltscenen
Yegor Zabelov (BY/PL)
Avisen Live Scenen
Søren Gemmer
Alexandra Moltke Johansen
Peter Kohlmetz Møller
Victor Boy Lindhold

Share