Ny single fra DEEJADE

Ny single fra DEEJADE

Den 7. juni udgiver DEEJADE sin spritnye single “BLACK BELT”, der med en ny og frisk lyd, lader hårde beats møde sårbarhed. Tematiken om tilhørsforhold udforskes i det at føle sig tvunget til at tilpasse sig sine omgivelser og i processen skjule dele af sit autentiske selv. Imens dykker den også ned i følelserne der opstår, når man fylder for meget i et rum og prøver at passe ind.

“BLACK BELT” sparker bogstaveligt talt lytteren fra alle vinkler allerede fra første vers med en autotunet, panoreret vokal, der gentager “kick, kick, kick”. Trods sangens høje tempo og maksimalistiske udtryk, formår DEEJADE samtidig at levere en dybt følsom oplevelse gennem sin intime vokalpræstation.

“Jeg har altid haft store følelser og enormt meget energi, og det har godt kunne være lidt for meget for nogle. Det tog mig lang tid at indse, at det også kan være en kæmpe styrke at være så meget i kontakt med sin følsomhed.”, udtaler DEEJADE om sin nye single.

Bag projektet DEEJADE finder du 23 årige Freja, som efter kun få udgivelser 2023 har opnået radioplay på bl.a. P3 og P4, omtale af flere omgange i medier som GAFFA og bookinger til bl.a. Carpark Festival, Byhaven

Share