Nyt museum i København, hvor du må røre ved udstillingen

Nyt museum i København, hvor du må røre ved udstillingen

Nix pille. Normalt må man ikke røre ved kunstudstillinger, men hos det nyåbnede IKONO i hjertet af København bliver man ligefrem opfordret til det. Fra i dag kan besøgende tage på en kreativ rejse gennem 12 interaktive rum hos IKONO.  

Hvis man er på jagt efter en ny unik kunstoplevelse i København, er i dag en god dag. Den 4. juli åbner den spanske museumskæde IKONO nemlig sit sjette museum på Frederiksborggade 5 i København. Her kombineres kunst og leg gennem kreativitet og interaktive oplevelser, som den besøgende selv er med til at skabe.

“Vi er meget begejstrede for den nye åbning i København, som markerer vores sjette lokation i Europa. Med hver af vores lokationer ønsker vi at fremme den næste kreative renæssance ved at sætte mennesker i centrum af oplevelsen i stedet for blot at være passive observatører. Vi er overbeviste om, at København er det perfekte sted til at frigøre kreativiteten” udtaler Fernando Pastor, medstifter og administrerende direktør for IKONO.

Føl, sans og skab. Det nytænkende museum består af unikke 12 rum fuld af farver og anderledes kunstoplevelser, hver med en aktivitet. Om man kaster sig ud i et boldbassin, kæmper om den bedste rekord på spillemaskinerne i retroarkaden, eller baner sig vej gennem den oplyste labyrint, former den besøgende selv sin oplevelse med sin egen kreativitet. Sjov kender ingen alder.

Gratis adgang til de 100 første
Vil man besøge det nytænkende museum, er fredag den 5. juli fra kl. 16.30 oplagt hvor de første 100 besøgende får gratis adgang i anledningen af åbningen. Andre nysgerrige gæster kan hele dagen nyde godt af 50% rabat på entrebilletten.

Om IKONO:
IKONO er en spansk museumskæde, der placerer mennesker i centrum af oplevelsen, som stræber efter at inspirere til kreativitet, sjov og fordybelse. IKONO blev grundlagt i 2020 af David Troya og Fernando Pastor. I dag er IKONO til stede i seks europæiske storbyer: Rom, Budapest, Barcelona, Madrid, Wien og København. På de seks lokationer kan gæsterne træde ind i en verden, der kombinerer kunst, leg og det uventede. Læs mere om IKONO på www.ikono.global

Share