Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm til TV2 Play

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm til TV2 Play

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der kommer fra den hedengangne Radio24syv, starter 24. oktober som seniorkorrespondent på TV 2 PLAY. Det skriver TV2.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der er uddannet journalist og har lang erfaring fra mediebranchen, starter 24. oktober som seniorkorrespondent på TV 2 PLAY, hvor hun primært skal dække indenrigslivsstilsstof, i første omgang i programserien ’Fuld af Danmark’.

“Med Kirsten Birgit ombord får vi en kompetent og erfaren kvinde med på holdet, der har smag for, hvad danskerne bør vide og kan formidle det i fuld skala”, siger livsstilsredaktør Jes Schrøder, TV 2.

På Radio24syv har Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm blandt andet fungeret som seniorkorrespondent og nyhedsoplæser i ’Den Korte Radioavis’, inden hun sammen med Rasmus Bruun tog springet til den digitale verden – en rejse, der nu fortsætter på TV 2 PLAY.

Share