25 år med kvalitet, trivsel, stabilitet, ansvar og udvikling

25 år med kvalitet, trivsel, stabilitet, ansvar og udvikling

Elinstallatør Claus Dalsgaard A/S havde 25-års jubilæum den 1. marts. 25 succesfulde år fejres med en reception i virksomheden fredag den 21. april. Og der er virkeligt noget at fejre.

Claus Dalsgaard grundlagde sin virksomhed i 1998, og siden har han ikke set sig tilbage. 25 år senere er der omkring 75 ansatte i Claus Dalsgaard A/S. Virksomheden tilbyder en bred vifte af kompetencer indenfor EL-installationer/service til både private og erhverv, installation af generator- og UPS anlæg, service og installation i datacenter, installation af fiberløsning og installation og service på AV-anlæg.


“Jeg har altid haft en drøm om at være selvstændig og skabe noget selv. Dengang i 1998 stod jeg med flere jobtilbud på hånden, men følte at det rigtige netop var at blive selvstændig”, forklarer Claus Dalsgaard, der allerede som helt ung etablerede en opsparing til netop formålet om at etablere egen virksomhed. “Jeg havde jo set mine forældre drive deres egen virksomhed, og ville gerne bringe de værdier jeg havde lært af dem videre. Jeg lavede i første omgang en 3-års plan som vi fulgte, allerede efter en måned ansatte jeg min første medarbejder, og derfra gik udviklingen hurtig. Efter de tre år var vi 35 ansatte”. 

Kvalitet, trivsel og stabilitet
Fra start havde Claus Dalsgaard fokus på at levere kvalitet i alle udførte opgaver, men også skabe en god arbejdsplads, hvor de ansatte trives i et godt miljø, og kan udvikle sig i forhold til deres ambitioner og behov.

“Det har altid være meget vigtigt for os at levere professionelt håndværk, og overholde alle aftaler. Selvfølgelig har der været svipsere, men jeg synes, vi har formået at levere kvalitet, og det tror jeg er grunden til, at vi har haft stor stabilitet og trofasthed blandt både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere”. 

Flere medarbejdere har været med stort set fra start, alle projektleder har været ansat i virksomheden mindst 10 år, og rigtig mange er vendt tilbage efter at havde prøvet kræfter med andre udfordringer. Og Claus Dalsgaard fremhæver, at virksomheden lever af rigtige mange både små og store trofaste kunder. “Det skyldes også at vi er fleksible, og kan ret hurtigt tilpasse os vores kunders behov ved at rykke rundt på medarbejdere, og så har vi rigtig gode samarbejdspartnere, vi kan trække på, og som vi stoler på”.

Ansvar på flere niveauer
Et vigtigt parameter i Claus Dalsgaards måde at drive en virksomhed på, er også at have et socialt ansvar og bidrage specielt til lokalsamfundet i Ballerup.

“Vi vil rigtigt gerne give unge mennesker muligheden for at få en god uddannelse, og at de generelt kan udvikle sig i virksomheden. Vi vil gerne værne om elektrikeruddannelsen og være med til at sikre kvaliteten i den. Vi tager ofte praktikanter, og så støtter vi sportsklubber med sponsorater, så unge kan få mulighed for at dyrke den sport, de elsker”, lyder det fra Claus Dalsgaard, der blandt andet var været en markant sponsor for unge cykeltalenter hos cykelklubben DBC Ballerup, som har hjemme i Ballerup Super Arena. Og ved at være en del af Team Ballerup støtter han også en lang række andre Ballerup-klubber og også eliteidræt.

Udvikling og bæredygtig omstilling
Claus Dalsgaard A/S er en succes, men direktøren ved godt at han ikke skal hvile på laurbærrene, og glæder sig til de kommende år. “Lige nu har vi stort fokus bæredygtighed med blandt andet at implementere El-biler, at forbedre vores affaldssortering og arbejde for at vores ansatte trives i et godt arbejdsmiljø. Men generelt er det vigtigt for os at udvikle alle vores afdelinger hele tiden og sørge for at uddanne vores medarbejdere til at have de kompetencer, som vores kunder efterspørger”, afslutter den altid travle direktør, der ud over hovedkontoret på Energivej i Ballerup også har afdelinger i Odense og Århus.

25 års jubilæet fejres fredag den 21. april med reception på Energivej 40 fra kl. 12-16. Alle samarbejdspartnere og venner af huset er velkomne.

Share