Nye løver i Løvens hule

Nye løver i Løvens hule

Når iværksætterprogrammet Løvens Hule torsdag den 4. januar tager hul på sin niende sæson på DR1 og DRTV, bliver det med tre helt nye løver: Nikolaj Nyholm, Morten Larsen og Tahir Siddique.

DR kan nu løfte sløret for, hvem der indtager pladserne i løvepanelet i den nye sæson af Løven Hule sammen med erfarne Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard. Det bliver Nikolaj Nyholm, der især er kendt for sit arbejde med e-sportsholdet Astralis og underholdningskonceptet Blast, Morten Larsen, stifteren bag takeway-platformen Hungry, og Tahir Siddique, der er tidligere global chef for verdens førende formidler af sportsresultater, Livescore.

De tre nye løver afløser Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch, som valgte at stoppe som investorer i ‘Løvens Hule’ efter sidste sæson.

Om den nye sæson siger DR-redaktør Stine Preem: “Vi er meget glade for at kunne præsentere et nyt stærkt og dynamisk hold af investorer til en ny sæson af ’Løvens Hule’ og med hele tre nye løver, der vil bidrage med nye erfaringer, meninger og investeringer”.

Share