DR har premiere på Gensyn den 15. marts

DR har premiere på Gensyn den 15. marts

Fredag den 15. marts klokken 6.00 blænder DR op for et helt nyt område på DRTV, som udvides med masser af indhold fra de mere end syv årtier, danskere har haft adgang til public service-tv. Det er arkivtjenesten Gensyn.

Samme aften fra klokken 20.00 til 21.00 markeres premieren på DR1 med første afsnit af den restaurerede udgave af 70’er-serien ’Huset på Christianshavn’, efterfulgt af første afsnit af underholdningsserien ’Sonny Souffle Chok Show’ fra 1986, der også har fået et filmteknisk ansigtsløft.

“Vi er nu klar til at slå dørene op for et sandt skatkammer med spændende, rørende og tankevækkende tv fra den nyere danmarkshistorie, som den gennem årene er blevet afspejlet af DR. Det har været en helt fantastisk opgave at skabe Gensyn, og vi er selv glade for resultatet, som vi håber, danskerne vil tage godt imod og være nysgerrige efter at gå på opdagelse i og på den måde blive klogere på den tid, vi lever i nu”, siger DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn.

Gensyn får premiere på DRTV med i første omgang 15 udvalgte temaer, som hver rummer en lang række programmer.

Share