Britisk indiepopband udgiver ny udgave af hit

Britisk indiepopband udgiver ny udgave af hit

Up All Night fra det britiske indiepopband The Ramona Flowers fortsætter med at hitte på amerikansk radio. Siden single-udgivelsen i 2021 ligger The Ramona Flowers nu på top 23 på US Alt radio. Up All Night er det britiske indiepopbands mest succesfulde single til dato med over 1,3 millioner streams på Spotify, og bandet udgiver nu en helt ny remix EP med remixes fra Room9 og Ninety2.

“Sangen er om at have en god fest, og jeg altid er den sidste til at gå fra en fest. Har der været tilfælde, hvor jeg skulle være gået tidligere hjem Absolut. Men det ligger ikke til mig, og livet er for kort til at bekymre sig om morgen”, siger bandets forsanger, Steve Bird, om nummeret.

Derudover, har bandet stor succes på livescenen, hvor de blandt andet har turneret med Barns Courtney, Muse, The Libertines og Circa Waves. Seneste nye er, at de skal supporte Noel Gallagher på hans Europa-tour i år, efterfulgt af en tur rundt i USA med the Stereophonics.

De nye remix er udgivet den 19. april.

Share