Stort hip-hop navn kommer til Vega september

Stort hip-hop navn kommer til Vega september

Siden Ski Mask The Slump God trådte ind på scenen i 2015, fra et af de mørkeste hjørner i Sydflorida, har han gentagende gange hævet baren for hip-hop med sin lyriske evner, uforudsigelige flows og elite punchlines. Han er en sjældenhed på rapscenen, da han ser ud over de traditionelle kasser og æraer med en hensynsløse attitude og topniveau, der har positioneret ham som en af de mest unikke rappere i nyere tid.

Efter at have udgivet en række populære mixtapes kom Ski Mask The Slump Gods fuldlængde debutalbum ”Stokeley” i 2018, som skød op på en sjette plads på Billboard Top 200, samt fik anmelderros i bl.a. Pitchfork, XXL og NME. Hen ad vejen har han også udgivet en række sange som er gået platin, såsom ”Cath Me Outside” og “Nuketown,” samt bangeren ”Faucet Failure”, der er gået 2x platin. Derudover har han lavet sange med nogle af de hotteste rappere på scenen, bl.a. Denzel Curry, Lil Yachty, J. Coles Dreamville crew og selvfølgelig en af hans tætteste samarbejdspartnere XXXTentacion. Senest har han udgivet albummet ”11th Dimension” med features fra Future og Juice WRLD, m.fl.

Med mere end tre milliarder streams i bagagen er Ski Mask The Slump God efterhånden blevet en velrenommeret rapper, men han er også garant for at levere højenergiske koncerter, båret af tunge 808s, Ski Mask The Slump Gods hidsige flow og en uimodståelig feststemning. Oplev dette i Store VEGA den 23. september når han kommer til København

Share