Myrkur annoncerer nyt album og danmarksturné i 2024

Myrkur annoncerer nyt album og danmarksturné i 2024

I dag annonceres det, at Myrkur udgiver sit nye album ”Spine” d. 20. oktober 2023, og at hun tager på turné i de fire største byer i Danmark i 2024.

”Spine”, der er titlen på Myrkus kommende album, er en titel med et væld af potente konnotationer: vækst, styrke, trods, en kerne i vores væsen og fleksibilitet. Det er det, der holder et menneske oppe og giver os mulighed for at genopbygge. Det er et album, der omfatter alle disse træk – en genfødsel, der balancerer vores mest euforiske og vores mørkeste øjeblikke. Seneste udspil fra det kommende album er singlen ”Valkyriernes Sang”, som blev udgivet i dag.

Myrkur med det borgerlige navn, Amalie Bruun, har altid gået sin egne veje og udfordret undergrundens forudindtagede opfattelse af heavy-metal lige siden udgivelsen af debutalbummet ’Myrkur’ EP i 2014. Med hendes to første fuldlængde studiealbum, ‘M’ fra 2015 og ‘Mareridt’ fra 2017, kombinerede hun rå second-wave black metal med sin forkærlighed for den nordiske folkemusik. Det var noget, der med det samme satte hende på landkortet, og fik lytternes og mediernes opmærksomhed verden over.

I starten af 2024 kan man opleve Myrkur og det nye album live, når hun giver koncerter i Danmarks fire største byer.

Tourplan:

Feb 23, 2024: Studenterhuset – Aalborg
Feb 24, 2024: Voxhall – Aarhus
Feb 29, 2024: Posten – Odense
Mar 02, 2024: Store VEGA – København

Share