Lamin åbner Orange Scene på Roskilde 2024

Lamin åbner Orange Scene på Roskilde 2024

At åbne Orange Scene på Roskilde Festival er noget af det prestigefyldte man kan opnå som dansk musiker.

Æren tilfalder i år den danske rapper Lamin, der har indskrevet sig som et fast omdrejningspunkt på hitlisterne. Koncerten på Orange Scene den 3. juli bliver Lamins eneste soloshow denne sommer.

I 2022 leverede Lamin en imponerende og anmelderrost koncert på Roskilde Festivals daværende Countdown-scene, og det første møde med festivalen har sat sig fast hos hovedpersonen.

“Til mit show på Countdown-scenen i 2022 fandt jeg ud af, at Roskilde Festival er noget helt specielt. Stemningen og energien var elektrisk, og det regner jeg 100 procent med at opleve igen, når jeg åbner Orange Scene i år. Det bliver min største og vildeste koncert nogensinde, og jeg glæder mig vanvittigt meget. Ride the wave!” udtaler Lamin.

Kort tid efter debuten på Roskilde Festival udsendte Lamin sit succesfulde album Kronisk Skeptisk, der hurtigt ramte toppen af albumlisten med stærke produktioner, skarpe punchlines og et væld af gæster som Kesi, Icekiid og Giift.

“Lamin er dansk hiphops nye superstjerne, og han fylder ekstremt meget hos en ny generation af musikinteresserede. Han er samtidig en hårdtarbejdende kunstner, der selv har banet vejen og etableret sig som en af tidens store og vigtige stemmer. Lamin er en stor inspiration for mange, og han har om nogen fortjent den anerkendelse, der følger med at åbne Orange Scene,” siger Anders Wahrén.

Roskilde Festival 2024 finder sted fra 29. juni til 6. juli.

Share