Berlingske Medier bliver medejer af Radio Loud

Berlingske Medier bliver medejer af Radio Loud

Berlingske Media bliver ny medejer af selskabet bag Radio Loud. Radiokanalen der sidste år vandt udbuddet om en ny DAB-kanal foran Radio 24syv, men som ikke har fået en god start på livet som radiokanal.

Loud vil fremover have Berlingske Media og Radio Diablo på Sydfyn i spidsen med hver 40% ejerskab, mens rækken af jyske ejerpartnere tegner sig for 20% efter udvidelsen af aktiekapitalen i Kulturradio Danmark A/S, der driver Loud..

“Vi kan se talenter, der folder sig ud hos Loud, og det vil vi gerne understøtte. Berlingske Media er optaget af lyd og podcast, og her udvikler Loud nogle særlige kompetencer i forhold til unge, som er vigtige for uafhængige medier,” siger Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver for Berlingske Media.

Berlingske Media var i otte år hovedaktionær i Radio24syv, men trak sig ud, da DAB-tilladelsen til den nye kulturkanal kom i udbud. Louds fokus på digital lyd har betydet, at Berlingske Media trygt træder ind i samarbejdet.

”Vi er stolte over det gode samarbejde, vi her tager hul på, og jeg ser frem til at føre Loud fantastisk videre sammen med Berlingske Media. Vi ser meget ens på de udfordringer, der er i forhold til distribution af lyd til unge, og ikke mindst deler vi Loud-visionen om at skabe kvalitetsindhold til vores unge”, siger Louds bestyrelsesformand Martin Larsen.

LOUD sender på tilladelse udstedt af Radio- og tv-nævnet, der er orienteret om detaljerne i samarbejdet. Parterne afventer nævnets vurdering af aftalen

Share