Bendtner og Philine på flugt i ny programserie på discovery+

Bendtner og Philine på flugt i ny programserie på discovery+

Otte kendte danskere har sagt ja til at medvirke i den ultimative omgang ”politi og røvere” i en ny programserie på discovery+. I ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ skal de kendte danskere forsøge at holde sig skjult for et hold garvede efterforskere i 10 dage. Følg med fra 7. januar på streamingtjenesten discovery+.

Fire hold danske kendisser får travlt, når den vildeste menneskejagt bliver skudt i gang. De har et hold garvede efterforskere lige i hælene, som de skal flygte fra i 10 dage. Der er lagt op til en hæsblæsende jagt på de otte kendte danske ansigter. Lykkes det dem at undvige, eller bliver de fanget? Det finder man ud af i programserien ’Jaget vildt: Kendte på flugt’.

Udover Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff medvirker diamantdronningen Katerina Pitzner og hendes datter Ophelia Pitzner, tv-vært Ibi Støving og hendes ven, komikeren Mikkel Klint Thorius. Og på det sidste hold har vi, tenniskommentatoren Patrik Wozniacki og hans buddy, OL-sølvvinder i brydning og MMA-fighter Mark O. Madsen.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff ser frem til den vilde oplevelse:

 – En ting, vi har til fælles, er, at vi er store konkurrencemennesker, og vi vil vinde for enhver pris, siger Nicklas Bendtner, der særligt ser frem til én ting i forhold til Philine:

– Jeg har 10 dage, hvor du rent faktisk lytter til, hvad jeg siger. Det er fedt.

Flugten sættes i gang i Københavns Havn, hvor de fire par på spektakulær vis ankommer i en yacht. Om benet har de hver især en elektronisk fodlænke, der sender et GPS-signal til efterforskernes kommandocentral og jagthold. Fodlænkerne aktiveres i det øjeblik, de kendte sætter fod på landjorden, og herfra er de netop: Jaget vildt.

Efterforskningsholdet består af garvede specialister fra politiet og efterretningstjenesten, der har alle de gængse efterforskningsværktøjer til rådighed; adgang til videoovervågning og til oplysninger om de kendtes biler, boliger etc.

Deltagerne får lidt starthjælp af produktionen. De har fx fået lov til at planlægge første dag på flugt, og de har fået et kreditkort med 5.000 kroner på stillet til rådighed. Herefter er det deres egne evner til at være på flugt og tænke hurtigt, der afgør, om efterforskningsholdet når frem til dem, inden tiden løber ud.

– Med ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ styrker discovery+ sin position som streamingtjenesten, hvor danskerne får underholdning fra øverste hylde. De otte kendte danskere bliver sat under et gevaldigt pres, og det er der kommet et spændende, ærligt og særdeles underholdende program ud af, siger programdirektør hos Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup.

Du kan følge med i ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ fra 7. januar på discovery+, hvor du kan streame det første af i alt seks afsnit.

Share